Turnardo varning

Nu är vi hemma från "festen" det var bara en liten men rätt så mysig var som en bar och sen 2 stora rum där vi satt och åt och det var bara mexikaner där riktigt trevligt! Idag har dom varnat hela dagen för turnardo storm och nu kom det det blixtrar och värkligen SPÖREGNAR, mysigt! Men nu ska jag dra ut datorn så det inte blir något med den så det vart bara ett snabbt inlägg! / Emelie

270211

Hej! Idag hade vi ställt alarmet på halv sju eftersom vi hade sagt att vi skulle ta stallet. När vi kommer upp så ser vi att någon annan redan gjorde de så vi gick ut senare. Emelie red Diabolo och jag red Hugos häst, båda va väldigt pigga, men lydiga! :) Efter det så tvättade vi dom och så va vi en stund inne i klubbhuset.
Snart ska vi iväg till en kyrka och ikväll ska vi på nån fest.
/alice

Lördag 260211

Idag har vi inte gjort något speciellt utan helt enkelt haft en chilldag. Vi har städat lite i stallet och pysslat med hästarna tagit pauser här inne, åkt runt lite och visat Alice grejer och handlat lite på Walmart. Alice red en liten stund på Dibban medans jag longerade Bruno, har fortfarande svårt för att rida men ska försöka rida imorgon alla fall. Sen tog vi ut Junior och gick lite med honom men han var helt crazy.. När vi sen åkte en liten tur och visade Alice lite ställen så var vi ner på Visiter Center och köpte oss varsin Mookies och det var inte helt fel. Och idag var vi och kollade på sopberget och inne på Walmart vart det bara en snabbis eftersom pappa snart kom och hämtade upp oss, men vi hann alla fall köpa 1 sak, en Zebra plånbok ;)



Förmiddag

kom hem för någon timme sedan efter att vi varit och ätit en god frukost på visiter center, så vi har precis kollat klart på ett avsnitt av Ponnyakuten. Nu ska vi ut i stallet och städa lite och sedan ska jag fixa Junior och försöka hitta på något med honom så att energin försvinner så får väl se om det blir några mer skador idag ;)

260211

Hej alla! Jag och Emelie har precis vaknat. Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, snart ska vi iallafall åka ner och äta frukost, tror det blir på cheese plant. Senare ska vi iväg och kolla på något stort berg. slänger upp en bildbob sen igår. Nu är magen hungrig, som vanligt, så det är bäst att vi äter frukost! Hejs /Alice
'




19:16

Nu har Alice och jag kommit in efter att ha varit i stallet och pysslat lite. Sen så red Alice en häst till men eftersom jag inte kan rida så tog jag ut Bertil och longerade honom. Kan ju säga att han är som en köttbulle så att han behöver verkligen röra på sig, jag kan ju även säga att jag satt på han och det gjorde skit ont.. Sen tog vi en paus, och efter det så tog jag ut Junior för att bara gå lite med han, resultatet vart inge bra... han hoppade nästan på mig och sen skulle Alice ta honom och då stegrar han sig, så nu måste vi komma på något bra så han blir av med all bus och energi han har över. Nu ska alla fall Alice fixa mig säger hon ;) / Emelie



250211 förmiddag

Idag tog faktiskt jag och Alice sovmorgon så vi sov till ungefär 7 tror jag, så vi tog det lugnt och städade lite och gick till pojkarna och hälsade på dom, sen åkte vi och handlade lite. Det vart inte så mycket köpt för min del men lite nödvändiga saker. Nu har vi tagit en lite paus och snart ska Alice rida och jag ska fota för jag kan inte rida.. / Emelie


Fredag 250211

Halloj i lingonskogen! Inatt har det kommit snö, usch. I och för sig bara nån centimeter, men de är ju blött så de är inte så kul. Emelie har verkligen jätteont i låret sen igår. Hon går som en gammal gubbe, och det ser väldigt kul ut, samtidigt som jag tycker synd om henne. Idag blir det alltså ingen ridning. Istället ska vi åka iväg o shoppa lite.
/Alice
haha glad

Sammanfattning från dagen

Tänkte skriva en kort sammanfattning av vad vi gjort idag. Imorse städade vi bilen den var verkligen jätte äcklig för var någon mexican som hade lånat bilen så den vart jätte ren och fin och luktar nu appelsin. Sen tog vi en lång paus och fixade lite här inne bara efter pausen så tog vi ut Bruno & Junior, och pysslade om dom bara sen åkte vi ner till Visiter Center och åt lunch med Dave efter det åkte vi på en rundtur och kollade på en av farmerna så åt vi en god mookie också. Sen så red vi och det va då olyckan hände och sen har vi bara tagit det lugnt och haft våra skrattanfall ;)
Några kalvar man fick se på turen :)
Dave & Alice
/ Emelie

Olycka idag

Idag skulle Alice och jag rida så hon tar Tambore och jag tar Junior. Hästarna är väldigt lugna och det gick jätte bra plus att vädret var väldigt härligt så vi bestämer oss för att ta en längre tur på hästarna. Så när vi är ca 10-15 min från stallet så får Junior ett tokspel och börjar stegra och flyger upp i luften och sparkar med benen så jag flyger av honom och han galoperar raka vägen hem. Så för Alice och min del var det bara att börja gå, jag hade verk i mitt ena ben och det gjorde jätte ont, vi gick över 2 åkrar sen kom pappa och frågade hur det gick och sa att han hade tagit in Junior och så, sen hade vi bara 1 åker kvar att gå över. När vi kom tillbaka till stallet så kollade jag igenom hela Junior så han inte skadat sig men som tur var så hade han inte skadat sig! / Emelie



haha

Hann tyvärr inte filma något idag eftersom vi gjort en massa annat. Lägger upp en film som vi filmade i flygplanet istället, detta är då våra riktiga personligheter, haha.
/alice

16.29

Hej allihoppa! Idag har jag och Emelie gjort en hel del. Tog rundturen runt en farm och tittade. Vi fick även gå in till kalvarna, så mysiga! Slänger upp en bild på oss med en liten kalv. Vi har även blivit länkade på farmens fan-sida med ca 5000 personer. Gå in och gilla här: http://www.facebook.com/FOFarms. Nu ska vi ut och rida! Hörs senare med mer bilder och film!
/Alice

Torsdag 240211

Idag har vi städat bilen så den är ren och fin nu. Snart ska vi ner till Cheese plant och köpa en mookie och sen åka och kolla på ett bärg som är en soptipp. Just nu håller Alice på och städar lite för vi hade tänkt filma lite hur det ser ut här och så, sen lägger vi ut det ikväll. Och i eftermiddag så ska vi rida några hästar hade vi planerat. Det är jätte roligt att det är så många som läser våran blogg :)   /Emelie


http://bleeckis.blogg.se

Idag har Rebecca fixat våran blogg! Grymt schysst. Tycker den blev väldigt bra :) Tack gullunge! Kolla hennes blogg, http://bleeckis.blogg.se. Nu ska vi gå ut! Hörs senare med lite filmer och en del bilder kommer också!
/ Alice
jag och junior

Första inlägget - Tisdag 22/2 Onsdag 23/2

Hej alla! Skriver nu första inlägget på bloggen. Här ska jag och Emelie skriva om allt vi gör och så här i USA. Nån dag ska vi göra en presentation av nått slag, för dom som inte vet vad vi gör här och så. Och en dag ska vi visa lite hur vi bor, stallet, hästarna o sådär. Designen på bloggen ska fixas, just nu är de lite kaoz.
Igår då; vi gick upp runt tre, klockan fyra åkte vi från gryhyttan. De gick snabbt till Arlanda där planet gick tjugo över tio (va lite försenat så de gick ca kvart i..). Jag och Emelie var riktigt duktiga som kom igenom säkerhetskontrollen, hittade gaten osv!;) Resan var lååång och dryg. Bättre blev det inte av att de satt skellefteå muppar bakom oss som drack o pratade högt i nio timmar.
När vi landade kom det vi hade varit nervösa för hela vägen; tullen. Som tur va så va gubben där jättetrevlig och det var inga problem alls. När vi kom fram till bagagebandet så kom precis våra väskor ut, PERFEKT. Vi gick igenom ett par kontroller och sen hittade vi Sven! Vi åkte till en del ställen innan vi var framme vid huset. Vi gick en sväng till stallet o sådär. Vi packade upp våra saker och gjorde i ordning, kollade lite på tv och åt mat. Vi var helt slut och halv åtta så sov vi. Eftersom det är sju timmar efter här så var klockan ungefär halv tre hemma - vi hade varit vakna i 24 timmar.

Imorse vaknade vi runt HALV FEM. Sovit nio timmar så va pigga som mörtar;) Upp o åt frukost o tog en liten promenad. Efter de så åkte vi och handla lite och sen till Visitor Center och åt sallad och en sandwich. Sen åkte vi hem o red, gick jättebra. Hästarna här har ju stått hela vintern så dom var minst sagt galna. Efter de tog vi en paus och åt världens godaste kakor som vi hämtat i klubbhuset innan. Mums.
Efter nån timme så skulle i ut o rida igen men då va hovslagaren här så vi fick vänta, låg i hängmattan utanför huset, riktigt skönt! Vi red två andra hästar och tog en lite längre tur. Duktiga men riktigt pigga var dom. Sen tog vi ut Junior och Bruno och borsta lite, Emelie fixade Junior och vi gick ut i paddocken. När vi kom in i stallet igen så hoppade Emelie upp och J var jätteduktig!! Vi spolade av och gjorde rent efter oss och gick in o åt o så. Nu ska vi sova. Nattinatti.

RSS 2.0