Första inlägget - Tisdag 22/2 Onsdag 23/2

Hej alla! Skriver nu första inlägget på bloggen. Här ska jag och Emelie skriva om allt vi gör och så här i USA. Nån dag ska vi göra en presentation av nått slag, för dom som inte vet vad vi gör här och så. Och en dag ska vi visa lite hur vi bor, stallet, hästarna o sådär. Designen på bloggen ska fixas, just nu är de lite kaoz.
Igår då; vi gick upp runt tre, klockan fyra åkte vi från gryhyttan. De gick snabbt till Arlanda där planet gick tjugo över tio (va lite försenat så de gick ca kvart i..). Jag och Emelie var riktigt duktiga som kom igenom säkerhetskontrollen, hittade gaten osv!;) Resan var lååång och dryg. Bättre blev det inte av att de satt skellefteå muppar bakom oss som drack o pratade högt i nio timmar.
När vi landade kom det vi hade varit nervösa för hela vägen; tullen. Som tur va så va gubben där jättetrevlig och det var inga problem alls. När vi kom fram till bagagebandet så kom precis våra väskor ut, PERFEKT. Vi gick igenom ett par kontroller och sen hittade vi Sven! Vi åkte till en del ställen innan vi var framme vid huset. Vi gick en sväng till stallet o sådär. Vi packade upp våra saker och gjorde i ordning, kollade lite på tv och åt mat. Vi var helt slut och halv åtta så sov vi. Eftersom det är sju timmar efter här så var klockan ungefär halv tre hemma - vi hade varit vakna i 24 timmar.

Imorse vaknade vi runt HALV FEM. Sovit nio timmar så va pigga som mörtar;) Upp o åt frukost o tog en liten promenad. Efter de så åkte vi och handla lite och sen till Visitor Center och åt sallad och en sandwich. Sen åkte vi hem o red, gick jättebra. Hästarna här har ju stått hela vintern så dom var minst sagt galna. Efter de tog vi en paus och åt världens godaste kakor som vi hämtat i klubbhuset innan. Mums.
Efter nån timme så skulle i ut o rida igen men då va hovslagaren här så vi fick vänta, låg i hängmattan utanför huset, riktigt skönt! Vi red två andra hästar och tog en lite längre tur. Duktiga men riktigt pigga var dom. Sen tog vi ut Junior och Bruno och borsta lite, Emelie fixade Junior och vi gick ut i paddocken. När vi kom in i stallet igen så hoppade Emelie upp och J var jätteduktig!! Vi spolade av och gjorde rent efter oss och gick in o åt o så. Nu ska vi sova. Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Marie, Klockarhagsskolan

Hej på er!

Ser ut att ni har det bra. Hur är det med benet, Emelie? Kan du rida igen? Junior verkar behöva långturer och när jag ser på bilderna vad ni äter så behöver ni nog också långturer;) Ha det så jättebra. Hälsningar Marie

2011-02-28 @ 09:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0